• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Talk Nomz To Me

All you need is good food and good company

  • Nomz
    • Bitesized Nomz
    • Bread Nomz
    • Budget Nomz
    • Copycat Nomz
    • Dippable Nomz
    • Drinkable Nomz
    • Festive Nomz
    • Fusion Nomz
    • Healthy Nomz
    • Liquid Nomz
    • Meaty Nomz
    • Mix Nomz
    • Naughty Nomz
    • Quick Nomz
    • Side Nomz
    • Underwater Nomz
    • Veggie Nomz
  • Nomzledge
    • Chef @ Work
    • De eetgewoonten van…
    • Nomz quizzes
    • Cheat sheets
  • Nomzquipment
    • Messen
    • Pannen
    • Tupperware
    • Electrisch
    • Niet electrisch
    • Wishnomz
  • Nomziquette
  • Nomzotheek
  • Wiznomz
    • Nomz Quotes
    • Cheat sheets
    • Nomz Weetjes
    • Tags
  • Places to Nom
  • De Nomznaisseurs
  • Nomzcabulaire
  • Zakelijk
  • In de media
  • Contact
  • Disclaimer
Je bent hier: Home / Nomz / Nom Nom Tag Sergio

Nom Nom Tag Sergio

november 5, 2015 By Sergio Reageer

Nom_Nom

Wat vind jij lekker wat verder iedereen vies vindt (en andersom)?

Orgaan vlees, ik kan helemaal los gaan op krokant gebakken levertjes en niertjes met laurier en verse knoflook. De meeste mensen die ik ken gruwelen al bij het idee om het te eten.Wat ik dan absoluut niet op mijn bord hoef te hebben is zuurkool, verlies mijn eetlust al bij de gedachte dat ik het zou moeten eten.

Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?

Dit is wel food for tought maar ik denk dat het een vers gebakken pistoletje gaat worden met lauw warme biefstuk, verse knoflook en peterselie, rucola, gruyère kaas en wat olijfjes met een drizzle pittige dressing gaat worden. Hmm leuk project voor op het blog gevonden. Over de naam denk ik nog wel even na.

In welk restaurant zou je het liefst elke dag eten?

Ondanks mijn voorliefde voor uit eten gaan is er geen één restaurant waar ik iedere dag zou willen eten, ik zou de variatie gewoon te erg missen. En als ik echt gedwongen zou worden, doe me dan maar een lekker huiskamer restaurantje wat iedere dag iets anders heeft en vers kookt.

Wat kook je het liefst (en eigenlijk te vaak)?

Het liefst kook ik verschillende kleine dingen, een beetje tapa stijl zeg maar. Zo kan iedereen kennis maken met veel verschillende dingen en pakken wat ze echt lekker vinden. Wat ik te vaak kook is pasta, lekker makkelijk en toch gezond.

Wat staat er nog op je food baking bucket list?

Ben zelf eigenlijk niet een enorme fan van bakken, het gaat minder om het gevoel wat je hebt met koken en meer om de kunst om je aan bepaalde hoeveelheden te houden (niet mijn ding dus). Er is gelukkig wel iemand die mijn afkeer van bakken een beetje weg neemt, Maar heb nog steeds geen echte bucket list als het op bakken aan komt.

Zelf koken / eten bestellen / buiten de deur eten?

Ligt heel erg aan hoe mijn hoofd staat, zelf koken heeft meestal de voorkeur maar ook ik ben soms lui en gewoon een pizza bestellen. En uit eten tja blijf er een zwak voor hebben maar heb er niet altijd even veel zin in of tijd voor.

Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd/weken/dagen?

Ehm… Zo vers mogelijk? Denk ik dan, maar dat valt eerder onder een kopje “jaren” voor de rest verras ik me meestal wel met wat er opeens in me opkomt of aan suggesties krijg.

Wat is je favoriete toetje?

Salam of chocolade mousse! Hands down, no contest. Anders gewoon een goede kop koffie met een glas whiskey (maar dat is natuurlijk geen toetje)

Ben je ergens allergisch voor?

Nope.

Deel een handige kooktip

Niet wereld schokkend, maar een goede voorbereiding is het halve werk, zeker als je voor meerdere mensen gaat koken. Zorg ervoor dat alles wat je gesneden moet hebben gesneden is en voor het pakken staat in bakjes des te sneller zit je met z’n alle gezellig aan tafel om te genieten!

Nieuwsgierig naar de antwoorden van Linda? Lees haar Nom Nom Tag hier.

Signed_Sergio

Via Twitter , Facebook , Bloglovin’, Pinterest en Instagram kun je ons ook volgen. Vergeet ook niet om een comment achter te laten zodat we weten hoe je maaltijd heeft gesmaakt!

 

Delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Meer
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Comments

comments

Categorie: Nomz, Nomz Weetjes, Tags, Wiznomz Tags: Antwoorden, Nom Nom, Tag, Vragen

Vorig bericht: « Nom Nom Tag Linda
Volgend bericht: Officemes »

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foodgasm score




CommentLuv badgeLaat meer berichten zien

Primaire Sidebar

What the Nomz?!

Nomz is slang voor eten. En wanneer je mensen met een voorliefde voor goede nomz en gezelligheid bij elkaar zet kan dat tot onverwachte dingen leiden. Zeker als ze zichzelf niet altijd even serieus nemen en het bereiden van eten net zo'n feestje is als genieten van iedere hap.

Leer ons beter kennen door de pagina De Nomznaisseurs te lezen en door lekker rond te snuffelen op Talk Nomz To Me. Wat iemand op zijn bord legt zegt veel over de persoon ;)

Oh, en als je een van onze recepten zelf uitprobeert vinden we het leuk als je die op social media deelt met #talknomz

Bring the Nomz,

Sergio, Linda en Chimaero

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Populairste recepten

  • Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
    Taartbodem van Bastogne koeken (No bake!)
  • Gebakken aardappelen met boontjes en spek
    Gebakken aardappelen met boontjes en spek
  • Pastasaus met bleekselderij en wortel
    Pastasaus met bleekselderij en wortel
  • Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
    Chinese nasi (Of zoals je hem bij de Chinees zou willen krijgen)
  • Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)
    Tasnift (Marokkaans panbrood of omabrood)
  • Broodje zalm
    Broodje zalm

Heimwee naar Portugal?

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan
mytaste.nl
mytaste.be

Footer

Wat begon als plagerij "Joh, ga anders bloggen als je het zo goed weet", is inmiddels een favoriete bezigheid.
Read More…

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid

Copyright 2015-2019 Traça

 

Reacties laden....