-
Bak in twee aparte pannen het rundergehakt en het kipgehakt rul.
-
Voeg aan het rundergehakt één eetlepel cajunkruiden en 100 ml water toe. Schep alles goed om en laat inkoken.
-
Snipper de teen knoflook fijn en voeg deze samen met één eetlepel cajunkruiden, de geconcentreerde tomatenpuree en 100 ml water aan het kipgehakt toe. Schep alles om en laat inkoken.
-
Maak ondertussen de botersla schoon en snijdt de paprika's, avocado en rode ui in ringen.
-
Snijdt de jalapeno in plakjes.
-
Leg enkele blaadjes botersla op een bord.
-
Leg langs de rand van het bord de paprika en de avocado.
-
Vul het bord met een gulle hoeveelheid nachochips
-
Schep van beide vleessoorten een portie op de nachochips en schenk hier kaassaus overheen. Strooi geraspte kaas over het geheel.
-
Maak de nachos af met de rode ui, verse tomaatjes, de jalapeno en groene olijven.