Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Broodje frikandel speciaal gezond – Kiddielunch #11
Nog voor de hele frikandellen hype (en zonder paardenvlees).
Gang
Hapjes, Lunch
Keuken
Nederlands
Voorbereidingstijd
2
minuten
Bereidingstijd
3
minuten
Totale tijd
5
minuten
Aantal
1
Persoon
Ingredienten
1
hard puntje
1
frikandel
IJsbergsla
Komkommer
Snoep-tomaat
Augurk
Ui
Mayonaise
Curry of ketchup
Bereidingswijze
Snijdt de ijsbergsla, komkommer en augurk in reepjes/plakjes.
Snijdt de tomaat in partjes of blokjes.
Snipper de ui.
Bak de frikandel.
Snijdt het broodje open en besmeer met mayonaise.
Kleed het broodje aan met de sla, komkommer, tomaat en augurk.
Leg de frikandel op het broodje.
Strooi de ui over het broodje.
Decoreer het broodje met de curry.
Tip(s) van de chef
Om het broodje nog gezonder te maken kun je de frikandel in de oven bakken.