-
Kook de aardappels gaar en laat ze schrikken onder koud water.
-
Bak terwijl de aardappels koken de spekjes uit. Snijdt in kleine stukjes als je plakjes gebruikt.
-
Snijdt de aardappels in kleine blokjes of stamp ze fijn met een aardappelstamper.
-
Meng de aardappels met de spek, creme fraiche en Turkse feta.
-
Voeg peper en zout naar smaak toe.
-
Doe het aardappelmengsel in een (oven-)schaal.
-
Snijdt de cherry tomaatjes door de helft en verdeel ze over de schotel.
-
Snijdt de paprika in reepjes en de reepjes door de helft en verdeel deze ook over de schotel.
-
Snijdt de rode ui door de helft en daarna in ringetjes. Strooi deze over de schotel.
-
Rasp Parmezaan over de schotel heen.
-
Serveer de schotel zo of zet hem nog 20 tot 30 minuten in de oven of op de BBQ.